Praktische bezoekersinformatie over het museum vind u hier. Zo leest u hoe u een kaartje kunt kopen, welke kaarthouders gratis toegang krijgen, welke arrangementen wij aanbieden, wat de bereikbaarheid van het museum is, hoe u een groepsbezoek kunt regelen en wat voor educatief materiaal wij aanbieden.

Museum Nederlands Uurwerk Zaanse SchansSnap Content

Kaartjes

Een bezoek aan ons museum is gratis voor mensen met een Museumkaart, I Amsterdam Card, Zaanse Schans card, Vereniging Rembrandt kaart of Klokkenvrienden Nederland kaart. Vergeet deze niet mee te nemen! Heb je geen van deze kaarten? Dan kunt u deze hier bestellen of een kaartje voor het museum zelf online of aan de balie in het museum kopen.

Toegankelijkheid

Net als de Zaanse Schans is het Museum Zaanse Tijd voor iedereen te bezoeken. We kunnen ook mensen in een rolstoel ontvangen (op onze begane grond). Hier leest u meer informatie over de toegankelijkheid van ons museum.

Route

Net als de Zaanse Schans ligt het museum aan de openbare weg. Het is dus bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer. Kijk hier voor uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Educatie

Voor scholen (van basisscholen en middelbare scholen tot hogescholen en universiteiten) en andere geĂ¯nteresseerden is er educatief materiaal beschikbaar. Dit moet een bezoek aan het Museum Zaanse Tijd een extra dimensie geven. Kijk hier voor ons educatief aanbod.

Groepsbezoek

We proberen in ons museum zoveel mogelijk vormen van bezoek aan te bieden. Zo is het mogelijk om met een groep het Museum Zaanse Tijd te bezoeken. De benodigde stappen en vereisten hiervoor vindt u hier.

Arrangementen

Naast de genoemde tickets zijn er ook andere deals waarmee je ons museum met korting kunt bezoeken. Welke pakketten wij en onze partners aanbieden, vind je hier.