Zaanse Schans Card biedt veel voordeel

- 0 reacties

Vanaf 24 maart 2016 is de nieuwe Zaanse Schans Card te koop. Met deze kaart geniet u voordelig van de Zaanse Schans. Voor slechts €15,00 (kinderen €10,00) kunt u een dag lang bij alle musea op de Schans gratis naar binnen. Ook krijgt u aantrekkelijke kortingen: in souvenir- en museumwinkels, bij horeca, bij musea in de buurt van de Zaanse Schans en op demonstraties van Oudhollandse ambachten. De Card is bij een bezoek aan twee musea al ruim terugverdiend!

ZSC 2016

De Zaanse Schans Card koopt u op de Zaanse Schans, in het informatiecentrum bij de hoofdingang en in Museum Zaanse Tijd bij de ingang op de Kalverringdijk.

Dit is wat u krijgt:

– Gratis toegang tot Museum Zaanse Tijd

– Gratis toegang tot Zaans Museum, inclusief het Verkade Paviljoen

– Gratis toegang tot Wevershuis en Kuiperij

– 30% korting op toegang tot Honig Breethuis

– 10% korting in souvenirwinkels en bij horecalocaties (bij besteding vanaf € 10,00

Het Wevershuis en de Kuiperij zijn twee nieuwe attracties op de Schans, waar u leven en werken in de Zaanstreek van 150 jaar geleden kunt beleven. En de vertrouwde attracties zijn gebleven. De geschiedenis van de Zaanse klok, het ambacht van de klokkenmaker en de geschiedenis van de tijd zijn te zien in Museum Zaanse Tijd. De molens draaien en maken allerlei producten, de klompenmaker en de tinnegieter zijn actief en de natuur is ouderwets dichtbij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *