SPONSORING

Museum Zaanse Tijd is een museum van internationale allure dat jong én oud inspireert met verhalen over tijd, ambacht, kunst en geschiedenis. Een echte publiekstrekker, niet alleen door zijn veelzijdige vaste collectie, maar zeker ook door de spraakmakende tentoonstellingen.
Het museum geldt als een van de topattracties van de Zaanstreek en trekt bezoekers uit het hele land naar de Zaanse Schans.

Word sponsor van het Museum Zaanse Tijd en verbind je langdurig aan hét museum van Nederland met een nationaal belang en een internationaal publiek.

Als sponsor van Museum Zaanse Tijd ondersteun je de visie van het museum: het verbinden van mensen, kunst en geschiedenis.

Als sponsor kun je activiteiten ontwikkelen voor jouw bedrijf, ontvangsten organiseren voor jouw stakeholders of netwerken met de betrokken partners van het Museum Zaanse Tijd.

Op verschillende niveaus kun je je aan ons verbinden: van hoofdsponsor tot kloksponsor tot partner van een tentoonstelling.

 

WAAROM SPONSOR WORDEN?

Cultuur en sponsoring zijn tegenwoordig niet meer los van elkaar te denken. Cultuur staat voor ontspanning, plezier, samenwerking en verdieping. Allemaal zaken waar bedrijven graag mee geassocieerd willen worden. Een logisch gevolg is dan ook: sponsoring!

Naast de positieve associatie, geeft sponsoring ook een perfecte invulling aan reclamedoelstellingen van bedrijven en biedt het een platform om te netwerken.

Door de unieke positionering als enige klokkenmuseum in Nederland met een vriendenvereniging van ruim 500 leden, met andere musea in Nederland of samenwerkingsverbanden op het gebied van Science Centres, de buitengewone situering op de Zaanse Schans, met succesvolle combinatiemogelijkheden hier, of elders in de Zaanstreek, de prachtige historische sfeer, maken dat Museum Zaanse Tijd een aansprekende propositie heeft voor haar bestaande en potentiële sponsoren.

Kortom: Museum Zaanse Tijd is een museum met traditie, die staat voor plezier, verdieping & kwaliteit. Wij informeren u graag over de mogelijkheden om uw bedrijfsnaam aan Museum Zaanse Tijd te verbinden en daarmee onderdeel te worden van ons mooie Zaanse erfgoed.

 

SPONSORMOGELIJKHEDEN

Wilt u uw bedrijf een maatschappelijk en cultureel betrokken gezicht geven, dan zijn er mogelijkheden om uw naam aan ons te verbinden. We bieden bedrijven aantrekkelijke sponsormogelijkheden die aansluiten op uw wensen en behoeftes. Zo kunt u denken aan extra publiciteit en exclusieve ontvangsten voor uw medewerkers en relaties. Pakketten zijn op maat te maken, waardoor we de beste vorm bij de wensen van uw organisatie kunnen bepalen. Er zijn diverse sponsormogelijkheden, variërend van (hoofd)sponsorschap, tentoonstelling sponsoren en eenmalige schenkingen.

Dankzij onze sponsors kunnen wij unieke tentoonstellingen maken en blijven we investeren (voor de toekomst) in onze vaste collectie. Hiermee bieden we de Zaanstreek een blik op de wereld en de wereld een blik op de Zaanstreek.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

neem contact op

OVER Museum Zaanse Tijd

Museum Zaanse Tijd is sinds 1976 gevestigd op de Zaanse Schans in een herbouwd historisch Zaans pand. Sinds 2002 heeft het museum de status van geregistreerd museum.
Museum Zaanse Tijd richt zich op de historie van de Zaanse klok in de context van de geschiedenis van de tijdmeting in Nederland met een zo representatief en hoogwaardig mogelijke presentatie van de technologische ontwikkeling van industriegebied Zaanstreek en de technische ontwikkeling van de tijdmeting in Nederland. Dit op een historisch verantwoorde manier, voor een zo breed mogelijk publiek.
Wij willen hiertoe wereldwijd ambassadeur zijn voor de Zaanse klok, de ontwikkeling van het Nederlandse uurwerk in het algemeen breed onder de aandacht brengen en het begrip tijd in al zijn facetten ontrafelen en uitdragen.