Taxatiedag AAG

- 0 reacties

Op 23 oktober 2011 van 12.00 tot 16.00 houdt het Amsterdamse veilinghuis AAG een taxatiedag voor klokken, horloges en barometers in het MNU. Alleen op deze dag kunt u gratis parkeren tegenover het museum. Kijk hier naar de route.

Het is op deze dag nog mogelijk uurwerken in te brengen voor de decemberveiling van AAG, waarin uurwerken een speciale positie hebben.

Uurwerkenspecialist Jaap Zeeman van AAG zal op deze dag aanwezig zijn voor de taxaties. Als uw klok te groot is om mee te nemen, kunt u ook een taxatie op grond van foto’s laten doen. Voor meer informatie van het veilinghuis: tel. 020 – 30 12 950 / e-mail: info@aag.com.

Het MNU verwelkomt u graag op deze dag. We zorgen voor een kopje koffie en u kunt voor of na de taxatie op uw gemak de presentatie in het museum bekijken.

Op 23 oktober zijn er nog twee tijdelijke tentoonstellingen gaande. Die over tijdmeters van het bekende Zwitserse merk Zenith loopt nog tot en met 30 oktober.Lees meer over deze tentoonstelling.

De tentoonstelling “Going Dutch”, met een aantal zeer bijzondere klokken uit de periode rond de uitvinding van het slingeruurwerk, duurt nog tot en met 4 december. Lees meer over deze tentoonstelling.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *